ПрАТ "Спортек"

Код за ЄДРПОУ: 01555208
Телефон: (0512) 67-51-80
Юридична адреса: 54028, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Кірова, 244
 

Річний звіт за 2015 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Конотопенко Валентина Олександрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 308844, 19.05.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1949
5) освіта** Вища, Одеський iнтит.народного господарства
6) стаж роботи (років)** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АТЗТ "Спорттовари", Голова правлiння Голова правлiння
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв
9) опис Голова правлiння - голова виконавчого органу, керує роботою Правлiння, без довiреностi представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї визначеної статутом товариства. Обов'язок Голови правлiння полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю виконавчого органу емiтента, який в свою чергу здiйснює керiвництво поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом та посадовою iнструкцiєю. Голова правління має право без довіреності діяти від імені товариства відповідно до рішень колегіального виконавчого органу, в тому числі представляти інтереси товариства, вчиняти правочини від імені товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками товариства. До повноважень та обов'язків Голови правління, відноситься, зокрема: здійснення у складі Правління керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Винагорода за звітний період - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член правлiння, головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Черненко Раїса Петрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕР, 310768, 28.02.2008, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1943
5) освіта** Середня-спецiальна Одеський фiнансово-кредит.технiкум
6) стаж роботи (років)** 37
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АТЗТ "Спорттовари", Головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою інструкцією. До повноважень та обов'язків члена правління, відноситься, зокрема: здійснення у складі Правління керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правління, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена правління. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Посадовi обов'язки Головного бухгалтера визначенi посадовою iнструкцiєю посадової особи Товариства. Здiйснює i координує органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько - фiнансової дiяльностi пiдприємства, здiйснює контроль за ефективним використанням матерiальних, трудових i фiнансових ресурсiв. Забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i його пiдроздiлах на основi прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю. Органiзовує та контролює складання розрахункiв щодо використання прибуткiв, затрат на виробництво, платежiв до бюджету. Своєчасно i правильно складає звiти. Обов`язки виконує одноосiбно Винагорода за звiтний перiод - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Змiн у персональному складi посадових осiб за звiтний перiод не було.


1) посада Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Репченко Денис Володимирович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 896227, 25.01.2001, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1976
5) освіта** Вища Киiвський iнстит.нар.господ.
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Начальник відділу проблемних кредитів Райффайзен Банк Аваль
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою інструкцією. До повноважень та обов'язків члена правління, відноситься, зокрема: здійснення у складі Правління керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правління, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена правління. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шарата Сергiй Iванович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 221896, 31.10.1996, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1953
5) освіта** Середня-спецiальна Миколаiвськ.технiкум рад.торгiвлi
6) стаж роботи (років)** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АТЗТ "Спорттовари", директор магазину
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою інструкцією. До повноважень та обов'язків члена правління, відноситься, зокрема: здійснення у складі Правління керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правління, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена правління. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бондар Валентина Василiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 270326, 13.01.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївскiй обл.
4) рік народження** 1943
5) освіта** Вища, Киiвський торгово-економiчний iнститут
6) стаж роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АТЗТ "Спорттовари", Заступник директора по кадрам i економiчним питанням
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом Товариства та посадовою інструкцією. До повноважень та обов'язків члена правління, відноситься, зокрема: здійснення у складі Правління керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член правління, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена правління. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Герасимович Лiлiя Аркадiївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 162865, 31.05.1998, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1957
5) освіта** Середня-спецiальна
6) стаж роботи (років)** 17
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ МКЦ "Спортек", Директор "Закусочноi"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 5 рокiв.
9) опис Повноваження Ревiзора полягають у здiйсненнi контролю фiнансово-господарської дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. Обов`язки виконує одноосібно, вiдповiдно до Статуту Товариства. До повноважень та обов'язкiв Ревізора вiдноситься: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв i складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням Наглядової ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як Ревізор, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді Ревізора. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бiлобородова Людмила Олександрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 270325, 13.01.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1960
5) освіта** Вища Одеський iнститут народного господарства
6) стаж роботи (років)** 9
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ МКЦ "Спортек", Виконавчий директор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.04.2013, 3 роки
9) опис Повноваження Голови Наглядової ради полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю виконавчого органу Товариства. До повноважень та обов'язків Голови Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Обов`язки виконує колегiально у складi Наглядової ради, вiдповiдно до статуту Товариства. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як Голова Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді Голови Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бровкiна Тетяна Володимирiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 383920, 22.10.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1956
5) освіта** Середня-спец., Киiвський книго-торговий технiкум
6) стаж роботи (років)** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ МКЦ "Спортек", Директор маг.№5
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.04.2013, 3 роки
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Лiтвiнова Алла Сидорiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 266353, 26.12.1996, Заводським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1949
5) освіта** Середня-спецiал., Миколаiвськ.технiкум радянськоi торгiвлi
6) стаж роботи (років)** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ МКЦ "Спортек", Директор "Кафетерiю"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.04.2013, 3 роки
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мельник Олена Дмитрiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 460446, 18.12.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1956
5) освіта** Середня-спецiальна, Микол.кооператив.технiкум
6) стаж роботи (років)** 5
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** АТЗТ "Спорттовари", Менеджер магазину
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.04.2013, 3 роки
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ашихман Людмила Володимирівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 590362, 11.09.1998, Ленінським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1957
5) освіта** Середня-спецiал., Микол.технiкум радянськоi торгiвлi
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Спортек", ст. контролер-касир
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.04.2015, 1 рік.
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова правлiнняКонотопенко Валентина ОлександрiвнаЕО, 308844, 19.05.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.1395252.24881113952000
Член правлiння, головний бухгалтерЧерненко Раїса ПетрiвнаЕР, 310768, 28.02.2008, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.2090.78268359209000
Член правлiнняРепченко Денис ВолодимировичЕО, 896227, 25.01.2001, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.60.022469396000
Член правлiнняШарата Сергiй IвановичЕО, 221896, 31.10.1996, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.489518.331273644895000
Член правлiнняБондар Валентина ВасилiвнаЕО, 270326, 13.01.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївскiй обл.1350.50556117135000
РевiзорГерасимович Лiлiя АркадiївнаЕО, 162865, 31.05.1998, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.2560.95869378256000
Голова Наглядової радиБiлобородова Людмила ОлександрiвнаЕО, 270325, 13.01.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.1780.66659177178000
Член Наглядової радиБровкiна Тетяна ВолодимирiвнаЕО, 383920, 22.10.1997, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.20707.751937982070000
Член Наглядової радиЛiтвiнова Алла СидорiвнаЕО, 266353, 26.12.1996, Заводським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.3411.27701007341000
Член Наглядової радиМельник Олена ДмитрiвнаЕО, 460446, 18.12.1997, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.2000.74897952200000
Член Наглядової радиАшихман Людмила ВолодимирiвнаЕО, 590362, 11.09.1998, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.1540.57671423154000
Усього 22396 83.87072614 22396 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.